Hjemmeside til din bedrift.

Er det på tide å fornye bedriftens hjemmeside?    

Et nettsted som
etterlater inntrykk er tilpasset mobil gjør deg synlig selger  reflekterer ditt brand

Hjemmeside bedrift

førsteinntrykket er viktig.

En hjemmeside er bedriftens ansikt utad.  Godt designede hjemmesider etterlater inntrykk og synliggjør bedriftens produkter og tjenester.  Hos oss får du hjemmeside til din bedrift som vekker oppmerksomhet og presenterer bedriften på en lettfattelig måte.

Våre hjemmesider spenner fra det enkle og rene til skreddersydde løsninger for større selskaper. For mindre bedrifter og foretak er det ofte viktigst å ha en hjemmeside som tilbyr et kontaktpunkt for kunder, presenterer produkter og tjenester samt er enkle å administrere. Større virksomheter har mer omfattende behov og trenger en partner til å drifte og oppdatere hjemmesidene over tid. Vi har fornuftige priser og leverer raskt og effektivt på dine mål.

Uavhengig av om bedriftens hjemmeside retter seg mot forbrukere eller forretningsmarkedet er mobiltilpassede nettsider viktig.  Vi hjelper deg med hjemmesider som ser bra ut på alle skjermer.

For at bedriftens hjemmeside skal bli synlig for deres  potensielle kunder må den oppfylle en rekke kriterier.  Den må laste raskt.  Innhold må merkes på rett måte.  Tekster må tilpasses.  Vi kan hjelpe deg med å tilpasse tekster og innhold slik at det synes for de rette målgruppene.

Vi kan tilby hjemmesider på en rekke plattformer.  Hvilken som er rett for deg avhenger av dine behov og budsjetter.  Vi leverer alt fra enkle WordPress installasjoner basert på maler – til skreddersøm av større nettsteder og nettbutikker.

Konverteringsoptimalisering handler om å tilpasse sidene slik at de besøkende foretar seg handlinger som er viktige for bedriften.  Det kan dreie seg om påmeldinger til nyhetsbrev, salg i nettbutikken eller påmeldinger til webinar.  Hjemmesidene skal understøtte bedriftens kortsiktige og langsiktige mål. 

Analyse og statistikk knyttet til kundenes bruk av bedriftens hjemmeside gir verdifull informasjon.  Gjennom dette datagrunnlaget får vi verdifull informasjon som kan brukes til effektiv markedsføring, forbedring av nettsidene eller gi bedre innsikt om hvem kundene er.  Vi knytter hjemmesidene deres opp mot analyseverktøy, annonseverktøy eller andre systemer bedriften benytter i kundekontakt.

hjemmesider som gjør bedriften synlig.

Proff tilstedeværelse Bedre synlighet Kundene finner deg Selg mer

Skal vi hjelpe med hjemmeside til din bedrift?

Vi begynner aller helst jobben med en samtale om hva dere ønsker en ny hjemmeside skal gjør for deres bedrift.
Skal den utelukkende være et kontaktpunkt for de som allerede kjenner dere?  Skal den formidle seriøsitet og tillit overfor potensielle nye kunder?  Skal den selge varer eller tjenester?  Eller ønsker dere litt av alt pluss en hjemmeside som løfter bedriften opp i viktige søk lokalt eller regionalt?

Ingen kunder er like og budsjett og ambisjoner kan variere stort!  Vår tilnærming til hjemmesider er enkel: den skal fylle bedriftens behov og være enkel å administrere og bruke.   Vi hjelper dere med moderne og fleksible løsninger tilpasset deres budsjett!

Fyll ut skjemaet nedenfor, så kontakter vi deg for en uforpliktende prat. 
Vi utarbeider så et pristilbud og visuelt utkast tilpasset ditt behov.

 

Basis

For små foretak
Fra 9.800
  • Mobiltilpasset
  • Malbasert
  • Enkel i bruk

Solid

For mindre bedrifter
Fra 24.500
  • SEO
  • Tilpasset design
  • Tillegg
Populær

Ekspert

Skreddersøm
Fra 40.000
  • Avansert design
  • Prosjekter
  • Integrasjoner

Snakk med oss om hjemmesider til din bedrift!

Trenger du nye hjemmesider?
Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt for en uforpliktende samtale.

Deretter utformer vi et gratis utkast til forside som du kan vurdere sammen med et tilbud på jobben.