forvirret? vi gjør markedsføring enkelt for deg.

Vi hjelper deg med markedsføring med nye nettsider foran nye kunder med smidig kommunikasjon med effektiv annonsering å velge riktig strategi

Markedsfører til leie
vi mestrer den siste teknologien og har faglig kompetanse

Noen ganger holder det ikke med litt.  Du vil ikke eller kan ikke gjøre alt selv.  Du trenger en helhetlig strategi – og vil utnytte mulighetene i det digitale til det fulle.  Likevel svarer det seg ikke med en heltidsansatt.  Våre markedsfører-pakker er for sånne som deg.  Du får tilgang til all vår kompetanse og vi skreddersyr en strategi for deg og ditt marked.  Du er sjefen.  Vi sørger for alt det andre.  

Mål og mening er avgjørende for å etterlate spor og ta de markedsandelene bedriften fortjener. Ta kontroll over din digitale tilstedeværelse. Sammen med deg setter vi en klar og tydelig strategi som gir deg avkastning på kort og lang sikt.

Markedsføringsstrategier handler om være tilstede. Med Attracted kommer du lengre opp i søkeresultatene og vil være tilstede med relevante budskap der dine potensielle kunder befinner seg.

Ny nettside i tankene? Gjør som våre kunder, velg oss.  Vi leverer alt-i-ett-pakke: stilige, moderne og profesjonelle hjemmesider – helt smertefritt for deg.  Spar tid. Spar penger.  Vær attraktiv for flere kunder.

På lag med oss vil du effektivt bygge ditt varemerke, finne lojale følgere, skaffe flere kunder og få mer salg.  Vi besitter kunnskap og erfaring som hjelper deg opp og frem.

Annonsering på nett med Attracthead er enkelt og lønnsomt. Ikke hør på oss, hør på våre fornøyde kunder.

et helt team som jobber bare for deg.

din egen markedsfører designer  webspesialist  tekstforfatter  annonseguru  rådgiver 

Lei av å jage kunder?

La kundene komme til deg

Alle trenger en markedsfører.  Men mange bedrifter setter dette bort som en bi-oppgave hos medarbeidere hvis hovedkompetanse ligger andre steder.  Hos oss kan du få profesjonell hjelp noen timer eller dager i måneden til å planlegge og utføre tiltakene som er nødvendig for å tekkes de rette målgruppene. Kanskje har du oppgaver som blir liggende eller er usikker på hvor du skal begynne?

Vi påtar oss alt fra små enkeltstående oppdrag til større prosjekter og kampanjer. Vi er kreative og kunnskapsrike med tilgang på de seneste verktøyene innen faget. Vi leverer raskt og til en fornuftig pris.

Priseksemplene nedenfor viser hva vi typisk kan jobbe med innenfor gitt timebruk.  Pakkene våre passer bedrifter med et markedsføringsbudsjett fra 200.000 per år.

Er budsjettet lavere enn dette er det vel så viktig med en profesjonell partner.  Vi tar mer enn gjerne en prat med deg for å kartlegge ditt behov og skreddersy et forslag til din bedrift.

Junior

10 timer per mnd
9.800
Per mnd
  • Sosiale medier
  • GoogleAds
  • Hjemmesider

Senior

20 timer per mnd
17.500
Per mnd
  • Strategi
  • Innhold og SEO
  • Design
Popular

Ekspert

30 timer per mnd
26.000
Per mnd
  • Film og bilder
  • Branding
  • Utvikling

Snakk med oss om markedsføring!

Trenger du hjelp med markedsføring av bedriften men er i tvil om hvor du skal begynne? 
Få våre beste tips tilpasset din bedrift og ditt budsjett. 

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg for en uforpliktende samtale som vi garanterer bare vil gjøre deg litt klokere.
Du får også en gratis analyse av nåværende synlighet med gode tips til hvordan bedriften kan få mer trafikk fra potensielle kunder.